Hortiversum

Interieur signing

In samenwerking met IVA Office, onze interieurtak, heeft IVA Print & Sign de opdracht gekregen om het pand van Hortiversum een restyling te geven. Tevens te voorzien van een nieuwe vergaderruimte en kantine.

IVA office heeft de verbouwing gerealiseerd, in de vorm van schilderen, het aanbrengen van vloeren, plinten, kozijnen en verlichting. IVA Print & Sign heeft de wanden voorzien van mooie visuals en de bewegwijzering in het pand aangebracht. Samen hebben we met een kritische blik en een oog voor detail een ontwerp voor de wanden bepaald om zo een compleet verhaal voor Hortiversum te creëren. De wanden zijn voorzien van Airtex behang, uit één geheel zonder naden.

 

Na de complete verbouwing is de bewegwijzering naar de nieuwe situatie aangepast door middel van bestickering en dibont borden.

De succesvolle samenwerking heeft geresulteerd in een prachtig pand, met een zeer uitnodigende uitstraling en optimale werksfeer. Dit alles met een strakke planning en minimale overlast voor de klant.

Advies nodig? Bellen?

Vul hiernaast het contactformulier in en wij nemen contact met je op.

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen