IVA Print & Sign / Interieur signing

Interieur signing

De eerste indruk van het interieur van jouw kantoor is bepalend voor de identiteit en uitstraling van jouw bedrijf. Print & Sign is een specialisme waarbij kennis en creativiteit nauw samengaan. Ons aanbod varieert van bedrukte wanden en prachtige afbeeldingen op deuren en ramen tot bewegwijzering en logo’s op maat. Van ontwerp tot uitvoering, IVA Print & Sign maakt jouw kantoor tot een inspirerende werkruimte.

Fotobehang

Wilt u ook zo’n mooi fotobehang op de muur in uw kamer of werkruimte? Wij leveren kwalitatief hoogwaardig, naadloos fotobehang. Ons behang heeft een sterke toplaag. Hierdoor is het snel en makkelijk aan te brengen op de muur. Daarnaast is de toplaag waterafstotend, wat zorgt voor een goede bescherming tegen vlekken en beschadigingen.

Stickers

Wij leveren diverse soorten stickers die gebruikt kunnen op verschillende ondergronden. Denk hierbij aan vloerstickers, raamstickers, muurstickers en vele andere soorten. De stickers zijn waterbestendig en kleurvast. Te bestellen in elk gewenste maat en vorm, voor vast of tijdelijk gebruik.

Textiel frame

Een textiel frame is een bedrukte doek die afgewerkt wordt in een strakke, luxe aluminium frame. De frames worden afgewerkt met een platte pees en zijn hierdoor eenvoudig te verwisselen. Wij leveren zowel vrijstaande als hangende textiel frames. In een vrijstaande frame kan een dubbelzijdig bedrukte doek geplaatst worden en bij een hangend frame is het mogelijk om een akoestische vilt aan de achterwand te plaatsen voor geluidsdemping. De frames zijn makkelijk en snel verplaatsbaar wat ze zeer geschikt maakt voor het creëren van een beursstand of voor een geweldige uitstraling in een showroom, winkel of kantoor.

Bewegwijzering

Raak nooit meer de weg kwijt met duidelijke bewegwijzering binnen uw bedrijf. Wilt u een bewegwijzering op een zuil, raam, lift of muur plaatsen? Wij kunnen dit leveren op sticker materiaal of op diverse mooie borden. Iva Print & Sign staat graag voor u klaar, van advies tot uitvoering.

Slimme folie

Onze nieuwe raamfolie is geschikt voor alle glaswanden. Gordijnen of jaloezieën zijn niet meer nodig. De slimme folie kan bijvoorbeeld geplaatst worden aan de glaswand van een vergaderruimte. De slimme folie kunt u gemakkelijk zelf in- en uit schakelen, waarbij het glas mat of helder wordt. Zo kiest u voor privacy op de werkvloer wanneer u dat wilt.

Advies nodig? Bellen?

Vul hiernaast het contactformulier in en wij nemen contact met je op.

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen